Neumarkt – Markt der Engel

Een kleine, maar zeer leuke kerstmarkt en vooral zodra de schemering over Keulen valt zie je pas hoe bijzonder deze kerstmarkt is. De duizenden lampjes in de bomen doen je denken aan een sterrenhemel en met wat geluk zie je misschien wel een echte engel.

Keulen kerstmarkt markt der engel

De leuke huisjes in wit en natuurkleuren overheersen op deze markt. Let ook goed op de daken van de huisjes er is echt met een oog voor detail gebouwd aan de stalletjes.  Deze kerstmarkt is in december de thuisbasis voor veel kunstenaars en kunstenaars. Veel handwerkers en natuurlijk wordt de inwendige mens op de engeltjes markt in Keulen niet vergeten. Wat dacht je van heerlijke Zalm gerookt boven echt vuur of een lekkere grillworst met de heetste en scherpste curry die je ooit hebt gegeten. Natuurlijk kun je dat goed combineren met een lekkere warme glühwein op deze bijzondere kerstmarkt.

De Engeltjes markt staat op het plein van de Neumarkt. Dit ligt net buiten het winkelcentrum van Keulen en is makkelijk lopend bereikbaar. Maar ook de Weihnachtsexpress stopt iedere 15 minuten bij deze kerstmarkt.

Meer informatie:

Openingstijden:
van 17 november tot 23 december 2022
Maandag  tot donderdag van 11 tot 21 uur
Vrijdag en zaterdag van 11 tot 22 uur
Website: www.markt-der-engel.de

Tram: 1,7 en 9 
U-Bahn:
 3,4,16 en 18 Halte: Neumarkt

Bekijk ook de andere Kerstmarkten in Keulen