Kerstmarkt bij de Keulse Dom

De bekendste en misschien wel populairste kerstmarkt in Keulen is de kerstmarkt op het Domplein in het hart van Keulen. Vier miljoen bezoekers in slechts 4 weken lopen een ronde langs de kerststallen op het Roncalliplatz.  De 25 meter hoge kerstboom in het midden van de kerstmarkt met meer dan 70.000 fonkelende ledlampjes is opvallend aanwezig.

150 verschillende kerstmarktkramen

kerstmarkt dom keulen

Natuurlijk kun je op deze kerstmarkt genieten van de lekkerste gerechten en ook voor een lekkere Glühwein ben je hier aan het juiste adres. De Kerstmarkt bij de Dom in Keulen is ruim 7000 vierkante meter groot, en daarmee één van de grootste kerstmarkten in de regio. De meer dan 150 standjes hebben een leuk aanbod van regionale en internationale producten. Ook voor de plaatselijke lekkernijen zoals Kölschen Spekutatius en de heerlijke Domlikeur is er genoeg aanbod op de kerstmarkt bij de Keulse Dom.

Voorstellingen

Het podium op de kerstmarkt is het toneel voor veel voorstellingen, voornamelijk muzikaal waarbij de diverse koren gezellige kerstliederen ten gehore brengen. Vanzelfsprekend is ook aan de jonge bezoekers gedacht. Op vaste tijden die je op het grote bord bij de ingang kunt vinden staan de tijden van onder andere het poppentheater en de knutseluurtjes.

Meer informatie:

Openingstijden:
van 17 november tot 23 december 2022
Zondag tot woensdag: 11.00 tot 21.00 uur
Donderdag tot Vrijdag: 11.00 tot 22.00 uur
Zaterdag: 10.00 tot 22.00 uur

Website: www.koelnerweihnachtsmarkt.com

Bekijk ook de andere Kerstmarkten in Keulen

Boek een hotel in Keulen

Een overnachting in Keulen is tijdens de kerstmarkten absoluut aan te raden. Het is praktisch onmogelijk om alles in één dag te bekijken  en ook nog eens gezellig te winkelen in Keulen.

Omdat tijdens de adventsperiode er erg veel vraag is naar hotelkamers. Kan het geen kwaad om de prijzen van de hotels te vergelijken. Dat kun je onder andere doen op de website van Trivago. Hier worden de prijzen van alle hotels in Keulen 24 uur per dag vergeleken en zo vindt je altijd de voordeligste hotelkamer in de stad.